Kali Casino & Resort Schenectady kanggo Train Future Tabel Game Dealers kanggo Free
toto

Kali Casino & Resort Schenectady kanggo Train Future Tabel Game Dealers kanggo Free

Panggonan game Top ing New York dibukak 24 jam Rivers Casino & Resort Schenectady wis announced iku bakal mbukak free Dealer Academy ing awal taun sabanjuré. Kaputusan iki dijupuk minangka liya saka casino nyoba olahraga Totobet HK game table dealers mangsa. Kursus latihan enem minggu bakal diwiwiti ing 2. Januari 2023. Saben uwong sing pengin miwiti karir anyar minangka bakul game table bisa nggabungake kelas gratis ing pusat pelatihan Rivers Casino ing 220 Harborside Drive, Schenectady, New York.

Kelas Gratis Bakal Dianakake Senin-Jumat
Kali Casino & Resort Schenectady ngajak sapa karo passion kanggo gambling kick mati Enggal karo karir seger kanggo nggabungake kelas ing Januari. Operator sing looking kanggo ndandani masalah kekurangan Staff wis diterangake karir bakul casino minangka “fun, tangan-ing lan cepet-dileksanakke” Profesi. Ing wayahe, Rivers Casino luwih saka 20 lowongan kanggo posisi bakul game table. Wong-wong sing bakal dipilih kanggo kerja ing grup bisa nyana upah saben jam lan tips sing bakal ngluwihi $ 25 saben jam. Kajaba iku, dealers game table anyar uga bakal entuk manfaat saka seri tunjangan ekstra, kalebu medical, dental, sesanti, lan insurance urip, akses kanggo Rivers Casino Program Demo Slot Beasiswa lan Tuition Reimbursement, program meal diskon, program mbayar maneh gym, kepemimpinan. pelatihan, lan program kemajuan karir, lan liya-liyane.

Wong sing “Seneng, Sregep, lan Bisa Dipercaya” Diundang
Klompok kang diduweni lan dilakokno dening Rush Street Gaming lan afiliasi diterangake anyar free Dealer Academy minangka salah siji sing nampa “nyenengake, energik, lan peserta dipercaya” kabeh tingkat saka preparation lan pengalaman, kiro-kiro saka wiwitan karo kawruh dealer casino nul kanggo. pemain berpengalaman. Klompok kasebut janji bakal menehi kesempatan “luar biasa”, lan “tanpa telas” kanggo “karir, wutah, lan pangembangan sing bermanfaat.”

Kabeh siswa bakal diwulang pilihan sugih saka game miwiti karo game Blackjack klasik lan terus karo game fresher. Peserta uga kudu pass audisi final lan njaluk lisensi game New York State Komisi Gaming. Wong-wong sing bakal kasil Pengeluaran SDY rampung mesthi lan mriksa kabeh kothak banjur bakal ana salah siji part-wektu utawa posisi full-time minangka bakul game table ing casino adhedhasar ing Mohawk Harbour jejere tengah downtown Schenectady.

Rivers Casino & Resort Schenectady saiki counts 66 game table urip, 16 Tabel poker ing kamar poker darmabakti, 1.050 mesin slot, Lounge Sportsbook urip, pusat acara multiguna, Lounge hiburan lan limang restoran.